نشست بین المللی معاونان و روسای دانشگاه ها برگزار می شود – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین سالار آملی گفت: سیزدهمین نشست بین المللی هم اندیشی معاونان و مدیران دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی، تحقیقات و فناوری با حضور وزیر علوم، معاونان ذی صلاح وزارت علوم و روسای تعدادی از دانشگاه ها برگزار شد. دانشگاه ها، روسای وزارتخانه های ذیربط به صورت حضوری و آنلاین در روز سه شنبه 5 بهمن 93 از ساعت 8 صبح الی 13 برگزار می گردد.

وی با اشاره به روند رو به رشد تولیدات علمی مشترک ایران با سایر کشورها و همچنین افزایش سفرهای علمی محققان و دانشمندان مطرح دنیا به کشور بر لزوم توسعه سفرهای علمی توسط محققان و دانشمندان تاکید کرد. انجام پژوهشی و آموزشی کارآموزی و دانشجو اشاره کرد.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، ضمن تاکید بر اهمیت دانشگاه‌ها در چرخه جهانی تولید دانش و استفاده از پتانسیل دانش جهانی، تحقق نظام ملی دیپلماسی علم و فناوری در کشور را ضروری دانست. وی با اشاره به اینکه گسترش ارتباطات مبتنی بر همکاری‌های بین‌المللی در علم، فناوری و نوآوری سرلوحه همه فعالیت‌های بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، افزود: نیاز به برنامه و نقشه راه برای اجرای همکاری های علمی بین المللی به ویژه در شرایط بحران کرونا اجتناب ناپذیر است.

سالار آملی با مدیریت راهبردی با برنامه ریزی موثر و کارآمد بر اساس سناریوهای مختلف آینده و بر اساس اصول خاصی از جمله تولید دانش و اطلاعات و درک وضعیت موجود و ارتباط آن ها به بهبود ارتباط دانشگاه و جامعه ادامه می دهد. در عصر جدید فراصنعتی که توسط ساختار اقتصادی مبتنی بر دانش برجسته شده است.

وی افزود: در همین راستا در اولین پنل این نشست با حضور روسای دانشگاه های اصلی و مسئولان وزارت آموزش و پرورش تشریح و تشریح سیاست ها و برنامه های راهبردی وزارت علوم در چارچوب دیپلماسی علم و فناوری دولت سیزدهم و دستاوردها و ابتکارات دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی. دیپلماسی علم و فناوری ما عملکرد بین‌المللی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی را گزارش می‌کنیم.

همچنین در پنل دوم نتایج ارزیابی عملکرد بین‌المللی دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشکده‌ها و پارک‌های علم و فناوری در سال 1399 اعلام می‌شود و از برگزیدگان تشکر می‌کنیم.

دکتر سالار عاملی ادامه داد: چرخه علم و فناوری در دنیا شکل گرفته است و ما باید از این چرخه نهایت استفاده را ببریم و اجازه ندهیم کشورهای دیگر برای حضور ما در این جهان محدودیت ایجاد کنند. در این حوزه ملاحظاتی در الگوهای امنیتی تعاملات علمی بین المللی وجود دارد که در میزگرد پایانی نشست با حضور مراجع ذیصلاح به آن پرداخته خواهد شد.