تولید اسانس صنعتی محمدی در کشور – خبرگزاری مهر

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین زینلی وی بعدازظهر جمعه با بیان اینکه تفاوت قیمت عمده ای بین اسانس نوع اول و اسانس خام وجود دارد، گفت: اسانس نوع اول به طور کامل با مشخصات و ویژگی های تولید شده است. بین المللی به

وی با اشاره به اینکه در سال های اخیر صادرات اسانس به صورت خام بوده است، ابراز امیدواری کرد: با تولید و صادرات اسانس نوع اول خلاء موجود برطرف شود.

زینلی وی افزود: سال گذشته هفت تن اسانس خام گل رز از ایران صادر شد.

این مسئول همچنین با بی توجهی به سطح زیر کشت 281 هزار هکتاری گیاهان دارویی در کشور گفت: 30 هزار هکتار از این سطح به گل رز تعلق دارد.

زینلی وی گفت: استان فارس با سطح زیر کشت هشت هزار و 500 هکتار گل رز رتبه نخست کشور را دارد.

با توجه به او؛ سالانه حدود 70 هزار تن گل رز و 340 گل رز در کشور تولید می شود.

مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سالانه حدود 70 میلیون لیتر گلاب در کشور تولید می شود که عمده آن مصرف داخلی و حدود 3 تا 5 میلیون لیتر آن صادر می شود.