مشکل آلودگی آب در بخش‌هایی از چهارمحال و بختیاری نیازمند رسیدگی است – خبرگزاری مهر

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نیکونم در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرکرد اظهار داشت: مردم می دانند که در حوزه آبرسانی گام های زیادی برداشته شده است اما انتظار دارند ابهامات برطرف شود و مردم رفع شوند. شفاف تر اطلاع رسانی شود برای حل سریعتر این مشکل مردم انتظار نداشتند پس از اقدامات انجام شده برای آب شرب با مشکل کیفیت آب مواجه شوند، طرح های پدافندی و تصفیه ایستگاه های آب به حالت رپورتاژ برود و آثار آن را در منازل مردم شاهد باشیم.

وی افزود: مردم انتظار نداشتند بعد از این همه اقدام آبی دوباره با این طعم و کیفیت آب مواجه شوند، انتظار داریم هر چه زودتر شاهد اثرات تصفیه خانه فاضلاب و طرح های دفاعی در منازل مردم باشیم.

امام جمعه شهرکرد گفت: گزارش ها باید زمینی باشد، بروز مشکلات منجر به مخدوش شدن اعتماد مردم می شود، پروژه های بزرگ آب فعال شده نباید نادیده گرفته شود، البته ابهامات در این زمینه باید برطرف شود و مردم باید به آن رسیدگی کنند. از کار آگاه شد.

امام جمعه شهرکرد همچنین افزود: در قرآن کریم داستان سرنوشت قوم عود فرعون آمده است. ثمود و… اعلام می کند و مردم باید از تاریخ درس بگیرند گرفتن و برای روز قیامت آماده شوند و گرفتار دنیا نشوند، خداوند از مکر دنیا غافل نمی شود و بدکاران در روز قیامت ضرر خواهند کرد.

نکونام با اشاره به سالگرد شهادت احمد ب حضرت موسی (شاه چراغ برادر امام رضا (علیه السلام) فرمود: حضور در حرم این بزرگان معنوی است، حضور این بزرگان در کشور ایران است. غانمیت و ما باید سپاسگزار باشیم

وی گفت: تلاش ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی ب جایگزین ۸۶ ناوگان از آب‌های افتخاری و بین‌المللی عبور کردند که تعدادی از آن‌ها از چهارمحال و بختیاری بودند.

خطیب نماز جمعه شهرکرد با بیان اینکه 14 خرداد در تقویم جمهوری اسلامی به نام حمایت خانواده های زندانیان نامگذاری شده است، گفت: این خانواده ها نیاز مبرم به حمایت دارند، از سوی انجمن حمایت از زندانیان کمک می شود، اما اندک و حمایت است. خیرین در این زمینه مورد نیاز است. ما یک میدان داریم.

وی افزود: روزهای جمعه در مصلی امام خمینی شهرکرد شاهد هیاهو هستیم و برخی ارگان ها به ویژه در آن روز در حال رفع مشکلات مردم هستند.

امام جمعه شهرکرد گفت: مشکلاتی در کشور وجود دارد، باید تورم را کنترل کرد، مردم با ارتقای معیشت خود سعادتمند شوند و مدیران با تدبیر و درایت حرکت در جهت رفع مشکلات مردم تلاش کنند.