معوقات رتبه بندی معلمان استان سمنان تا 25 فروردین ماه تشکیل می شود – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

عادل خالقی موفقیت آمیز وی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بحث در مورد پیگیری مطالبات فرهنگیان و معلمان در سراسر استان سمنان خاطرنشان کرد: معلمان بر دو موضوع تاکید کردند که یکی از آنها حقوق چهار ماهه، شهریه های همکار است. و درجه بندی معوقات

وی با ادعای پرداخت بیشتر مطالبات معلمان گفت: پرداخت دو ماه حقوق نیروهای خرید خدمات تا 24 فروردین ماه تصویب شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به اینکه معوقات معوقه معلمان تا قبل از 24 فروردین ماه به حساب همکاران واریز می شود، خاطرنشان کرد: حقوق چهار ماهه حق التدریس همکاران نیز واریز شده است.

خلاق موفقیت آمیز وی با تاکید بر اینکه پیگیری های خوبی برای پرداخت معوقات معلمان انجام داده ایم، گفت: پرداخت معوقات معوقه معلمان می تواند بخشی از مشکلات معلمان را کاهش دهد.