تحویل 300 دستگاه آمبولانس به هلال احمر از اواخر اردیبهشت – خبرگزاری مهر

به گزارش خبرنگار مهر ، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر در گفت و گو با خبرنگار نوروزی شبکه خبر در پاسخ به این سوال که آیا کار در اورژانس جذابیت بیشتری داشت یا هلال احمر، گفت: کار در اورژانس جذابیت بیشتری دارد. در شرایط اضطراری جذابیت خود را داشت، اما کار در عرصه اجتماعی و خدمات رسانی به مردم جذابیت بیشتری دارد.

وی افزود: مهمترین اقدام من در هلال احمر این بود که توانستم مشکل بیمه کمک های اولیه را بعد از سال ها و به حق حل کنم. الزهمه من آنها را به جایی خواهم رساند که دیگر شرمنده آنها نشویم. امدادگران ما بیمه نداشتند و اگر اتفاقی برایشان بیفتد به آنها رسیدگی نمی شود.

وی ادامه داد: نتیجه این اقدام این بود که حقوق آنها را از یک میلیون و 500 هزار به 4 میلیون افزایش دادیم و امیدواریم امسال بتوانیم شرایط قانونی آنها را بهبود بخشیم.

تحریم ها بزرگترین چالش هلال احمر است

رئیس جمعیت هلال احمر همچنین درباره بزرگترین چالش و مانع در حوزه هلال احمر توضیح داد: یکی از چالش های اصلی هلال احمر تحریم های ظالمانه است. هلال احمر به خودروی اورژانس و آمبولانس نیاز دارد و در این شرایط تحریم شرکت های سازنده مستقیما این تجهیزات را به ما نمی فروشند و مجبوریم از شرکت های واسطه استفاده کنیم و به همین دلیل تهیه آن برای ما بسیار سخت می شود. تغییر کرد، اما پس از ارتباط مطابق با صلیب سرخ جهانی، آنها به ما کمک کردند هستند.

وی در پاسخ به این سوال که دوست دارید چه کار کنید؟ وی گفت: می خواستم ناوگان امدادی هلال احمر را تجهیز و نوسازی کنم. مجبور شدیم تجهیزات جدید امدادی بخریم زیرا هلال احمر در این زمینه مشکلات زیادی دارد. این ماده قدیمی، منسوخ و غیرقابل استفاده است.

تامین آمبولانس و خودرو امداد و نجات هلال احمر امسال

وی افزود: متأسفانه آنچه را که در هدف گذاری تعیین کرده بودیم محقق نکردیم اما توانستیم قرارداد خرید 300 دستگاه آمبولانس را منعقد کرده و برای خرید 2000 دستگاه خودرو و تجهیزات اقدامات لازم را انجام دهیم.

رئیس جمعیت هلال حمر تصریح کرد: اما هیچ منبعی برای خرید بالگرد دریافت نکردیم. اگر بتوانم همین است برای برگشتن سلام اگر موجود را حفظ و احیا کنیم، دوباره موفق خواهیم شد.

کولیوند ادامه داد: از اواخر اردیبهشت و خرداد آمبولانس دریافت می کنیم و اوایل مهرماه خودروهای امدادی را دریافت می کنیم. امیدواریم در سال 1402 به این میزان برسیم.

کولیوند درباره نحوه امداد رسانی به زلزله زدگان ترکیه و سوریه نیز گفت: زمانی که به مردم خوی امداد رسانی می کردیم، زلزله در این دو کشور رخ داد و آنها خواستار کمک فوری، نیروهای عملیاتی، نیروهای امدادی، اقلام بیولوژیکی و … شدند. اقلام امدادی به این دو کشور ارسال شد. هلال احمر ایران اولین گروهی بود که برای کمک به ترکیه و سوریه وارد شد.

خدمات توانبخشی هلال احمر به چه بیمارانی ارائه می شود؟

وی درباره خدمات توانبخشی هلال احمر نیز توضیح داد: هلال احمر هم خدمات توانبخشی و هم تولید اعضای مصنوعی را انجام می دهد. ما اقدامات زیادی در این زمینه انجام داده ایم، بسیاری از کشورها درخواست کرده اند از این ارگان های مصنوعی توانبخشی هلال احمر استفاده کنند.

وی گفت: توانستیم دست مصنوعی را با کمک شرکت های دانش بنیان در مرکز توانبخشی خود تولید کنیم. ما بیش از 200 مرکز جامع توانبخشی در سراسر کشور داریم که به بیماران سکته مغزی حاد، جانبازان، بیماران سکته مغزی، بیماران سکته قلبی، افرادی که فلج هستند یا از کمردرد رنج می برند و غیره خدمات ارائه می دهند.

به محض در دسترس قرار گرفتن منابع، یک هلیکوپتر دید در شب خریداری خواهد شد

وی در پاسخ به این سوال که چرا هلال احمر بالگرد دید در شب ندارد؟ وی بیان کرد: تحریم های ظالمانه ما را محدود کرده است اما با همه این شرایط اگر منابع در اختیار هلال احمر قرار گیرد قطعا این بالگرد دید در شب خریداری می شود.

آمادگی هلال احمر برای پاسخگویی به کمبودهای دارویی کشور / واردات دارو به کشور ظرف 72 ساعت

کولیوند افزود: هر زمان که وزارت بهداشت به ما مجوز می دهد یا می گوید با کمبود دارو مواجه هستند، به آنها کمک می کنیم دارو وارد کنند. مجمع جهانی صلیب سرخ را مجبور کردیم که در مواقعی که به دارو نیاز داشتیم، داروها را به قیمت مصوب به ما بخرد و بفروشد. هلال احمر برای خرید دارو مشکلی ندارد.

وی افزود: به محض اینکه سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت این مجوز را به ما بدهند، دارو را برای آنها وارد می کنیم. هلال احمر می تواند داروی مفقود شده در کشور را ظرف 72 ساعت وارد کند.

رئیس جمعیت هلال احمر از عالی بودن نمره ام برای جمعیت هلال احمر خبر داد و گفت: جمعیت هلال احمر لشکر عظیمی از امدادگران جوان و نخبه را گرد هم آورده است. به راستی که یک لشکر انقلابی و جهادی از مومنان با هلال احمر دست و پا می زند.

پایتخت هلال احمر ارتش عظیم و متخصص داوطلبان آن شرق

کولیوند تصریح کرد: 140 هزار داوطلب نخبه به صورت رایگان با هلال احمر همکاری می کنند. در واقع پایتخت هلال احمر یک ارتش تخصصی عظیم است داوطلبان آن شرق.

آرزویی برای مردم در سال 1402

رهبر جمعیت هلال حمر در ادامه گفت: در سال 1402 می خواهم شادی زیادی در بین مردم ایجاد کنم و آن این است که مشکلات اقتصادی مردم حل شود تا مردم از این مشکلات خارج شوند.

رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: هدیه ما به مردم ارائه خدمات خوب به مردم است.

تعداد داوطلبان هلال احمر سه برابر می شود

کولیوند در پایان سخنان خود گفت: سوالی که از مردم می خواهم بگویم این است که نیازمند حمایت جدی همه هموطنان و مردم هستیم، امیدواریم بتوانیم در سال جدید تعداد داوطلبان را افزایش دهیم. مرد سه برابر افزایش دهد.