2 حادثه در استان سمنان / 8 نفر مجروح شدند – خبرگزاری مهر

مظفر محمد کلبه وی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تصریح بر اینکه در روز دوم فروردین ماه دو حادثه رانندگی در محورهای استان سمنان رخ داد، خاطرنشان کرد: این تصادفات که یکی واژگونی و دیگری دو سانحه رانندگی بوده است. -برخورد خودرو، مجروح شدن هشت نفر و انتقال آنها به مراکز.

وی با بیان اینکه بر اثر واژگونی پراید در محور دامغان به کلاته رودبار دو نفر مصدوم شدند، گفت: این افراد توسط امدادگران هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: در حادثه ای دیگر پراید و سریع 6 نفر در محور دامغان – شاهرود مجروح شدند و نیروهای امدادی هلال احمر نعیم آباد برای امدادرسانی و انتقال مصدومان به بیمارستان وارد عمل شدند.

محمد خانی با بیان اینکه واژگونی مهم ترین عامل تصادفات جاده ای در استان سمنان است، گفت: استراحت پس از سفرهای نسبتا طولانی مهم ترین عامل در پیشگیری از این گونه حوادث است.