عادل مصدقی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم گرگان وی با اشاره به کاهش محسوس دمای هوا در استان گفت: برای عبور از جاده های کوهستانی استان گلستان، حمل تجهیزات زمستانی به ویژه زنجیر چرخ ضروری است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان با اشاره به اینکه سایر محورهای استان نیز بارانی و لغزنده است، افزود: پدیده مه همچنین باعث کاهش دید افقی شده است.
در پی فعالیت سامانه بارشی در گلستان، شاهد بارش باران در اکثر نقاط استان هستیم و پلیس راه از مردم خواسته با فاصله مناسب و سرعت مطمئنه حرکت کنند.
جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گلستان همچنین گفت: از ابتدای سفرهای نوروزی تا پایان روز گذشته هفت مورد تصادف منجر به فوت در جاده های استان رخ داد که 9 نفر جان خود را از دست دادند که در بین آنها جان باختند.
سرهنگ مهدی قنبری افزود: خواب آلودگی، سرعت غیرمجاز، ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه، واژگونی و خروج از جاده از عوامل اصلی این تصادفات بوده است.
وی با اشاره به بارش برف و باران در گلستان و لغزندگی جاده ها و همچنین پدیده مه و کاهش دید افقی از رانندگان خواست با احتیاط بیشتر، قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند و مسافران پس از مدتی از رانندگی دقایقی استراحت کنند. . .
امان محمد کمالی مدیرکل هواشناسی گلستان نیز گفت: تا ساعاتی دیگر سامانه بارشی ناپایدار و فعال گلستان از شرق استان خارج می شود. کاهش ابر و ناپایداری جوی از نواحی غربی گلستان آغاز و به تدریج آسمان همه مناطق صاف و آفتابی خواهد بود.
مدیرکل هواشناسی گلستان ادامه داد: افزایش محسوس دما در روزهای آینده محتمل است و در بسیاری از نقاط استان آسمان صاف آفتابی پیش بینی می شود.
کمالی گفت: دیروز بیشترین بارش در مینودشت و 10 سانتی متر برف در شاهکوه گرگان ثبت شد.
انتهای پیام/581/ن