تلاش شرکت ملی نفت برای دستیابی به “کنترل تورم و رشد تولید” – اخبار نفت و انرژی – اخبار کسب و کار تسنیم تسنیم خبرگزاری تسنیم

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، محسن خجستمهر مدیرعامل شرکت ملی نفت با تاکید بر اینکه سخنان مقام معظم رهبری نقشه راه و جهت حرکت ما در بخش های مختلف است و ما در این شرکت مصمم به تحقق اهداف هستیم، گفت: و ایران عزیز را به فرمان حاکم اعتلا بخشند. می گوییم رهبر معظم انقلاب فرمودند برای تحقق شعار سال به زودی کارگروه ویژه این بخش تشکیل می شود.

وی افزود: در بخش رشد تولید که مرتبط با فعالیت و ماموریت شرکت ملی نفت ایران است، از تمامی توانمندی ها و امکانات این سازمان برای ارائه بهترین عملکرد استفاده خواهد شد.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه تولید شرکت ملی نفت ایران سه مولفه اصلی دارد، افزود: افزایش تولید زمانی اتفاق می افتد که مولفه هایی مانند فناوری، سرمایه گذاری و فرآیندهای کاری در نظر گرفته شود.

وی تاکید کرد: نیاز به پیشبرد طرح‌های پایلوت صحرایی افزایش برداشت با استفاده از ظرفیت‌های فعالان اکوسیستم فناوری و نوآوری از جمله دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌ها وجود دارد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: به دنبال ساماندهی نظام یکپارچه تولید در سطح دارایی‌ها، چاه‌ها، خطوط لوله و مخازن هستیم و با اتخاذ رویکردی یکپارچه و نظام‌مند در تولید، درصدد افزایش تولید هستیم. البته ما تولید نفت و گاز را به تنهایی وظیفه خود نمی دانیم و معتقدیم تولید دانش و فناوری نیز بر عهده خودمان است و اغراق نیست اگر بگوییم حمایت از توسعه و تولید فناوری ها در کنار تولید نفت و گاز موجب رشد تولید خواهد شد.

خجستمهر گفت: در حوزه سرمایه گذاری در کنار تلاش برای جذب سرمایه گذاری خارجی به دستور رهبر انقلاب به دنبال ایجاد مدل های کسب و کار دانش بنیان و تولید محور خواهیم بود که ورود مردم را تسهیل کند. و بخش های تعاونی به منظور افزایش تولید وارد عرصه سرمایه گذاری شود.

وی گفت: همکاران ما در شرکت ملی نفت ایران از تمام انرژی و امکانات لازم برای توسعه میادین نفت و گاز به ویژه میادین مشترک، حداکثر استفاده از انرژی داخلی در پروژه ها و بهره مندی از توان و تخصص دانش بنیان برخوردار هستند. کسب و کارها برای دستیابی به صنعت نفت ایران دانش بنیان». استفاده خواهد شد.

انتهای پیام/