به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مصطفی اکبرنژاد در تشریح جزئیات این خبر گفت: با انجام اقدامات ضدامنیتی، تهیه عکس و درج آن در شبکه های مجازی معند، رسیدگی به این پرونده در دستور کار پلیس امنیت عمومی قرار گرفت. .
فرمانده انتظامی شهرستان کلاردشت گفت: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات کامل در این زمینه موفق به شناسایی دو مامور مرتبط با شبکه های ما و در این شهرستان شدند.
سرهنگ اکبرنژاد خاطرنشان کرد: ماموران پس از هماهنگی قضایی متهم را در یکی از روستاهای این شهرستان در مدت یک ساعت دستگیر کردند.
اکبرنژاد در پایان با بیان اینکه انتشار هرگونه تصویر یا محتوای مجرمانه که با هدف افترا، تشویش اذهان عمومی و انتشار تصاویر غیراخلاقی و مبتذل در فضای مجازی باشد جرم تلقی شده و پیگرد قانونی دارد، از شهروندان خواست: در حین مشاهده رفتار فرزندان در صورت مشاهده هرگونه ناهنجاری و ناامنی اجتماعی را به مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند.