سرهنگ مجید باقری در گفتگو با خبرنگار مهر، ارتقای فرهنگ ترافیکی را در گرو اجرای کار گروهی دانست و اظهار داشت: همه اقشار، سن و سطح سواد متاثر از این موضوع هستند. مثلاً یک عابر پیاده باید از وظایف خود آگاه باشد و فردی که وسیله نقلیه یا گواهینامه ندارد نیز باید قوانین مربوط به خود را بداند و حتی کودکانی که در کوچه بازی می کنند باید برای مراقبت از آنها آموزش ببینند. خودشون
وی با تاکید بر اینکه وظیفه پلیس راهنمایی و رانندگی آموزش نیست بلکه اجرای قوانین است، گفت: با این حال در مدارس آموزش می دهیم تا رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از دوران کودکی در بین کودکان نهادینه شود اما از سوی دیگر کودکان نقش بیشتری دارند. افرادی که به حقوق شهروندی و ایمنی و مهارت های فنی رانندگی احترام نمی گذارند، آموزش را بی فایده می کنند.
رئیس اداره آموزش و فرهنگ راهنمایی و رانندگی پلیس راه استان زنجان فراگیری مجدد قوانین راهنمایی و رانندگی را برای عموم مردم مهم خواند و گفت: موضوع آموزش و پرورش در کشور ما مظلوم است و سازمان های متولی این موضوع را رعایت نمی کنند. پیشرو در ترویج فرهنگ قاچاق، با این حال، برای آموزش رایگان ما پیشنهادات و خدماتی را به افراد در ادارات، دانشگاه ها، مراکز نظامی، مدارس ارائه می دهیم که از آنها نیز استقبال می شود.
گرفتن گواهینامه در کشور ما آسان و ارزان است، اما اگر سختگیری شود و مردم برای آن هزینه بیشتری بپردازند، برای گرفتن آن تلاش بیشتری میکنند و برای آن ارزش زیادی قائل میشوند و رانندگان بدون اطلاع از علائم و علائم راهنمایی و رانندگی به سادگی استفاده میکنند. گاز، ترمز، کلاچ و فلایویل.
وی در خصوص ترافیک شهر زنجان و ارتقای فرهنگ ترافیکی رانندگان گفت: تعداد خودروها در زنجان از جمعیت بیشتر است و خیابان های زنجان به ویژه در مرکز شهر که دارای قدیمی و کم عرض است. جاده ها نمی توانند این حجم از ماشین ها را در خود جای دهند.
وی با اشاره به اینکه ساخت و سازهای بلندمرتبه در کوچه های باریک و نبود پارکینگ طبقاتی در سطح شهر به معضلی تبدیل شده است، گفت: متأسفانه شاهد هستیم جوانان قانونمدار و قانونمند و در ارتفاعات غلت می زنند. سرعت در شهر بدون رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی.” .