به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، عصر امروز رضا نعیمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی در گفتگو با اصحاب رسانه از استفاده بهینه از ظرفیت فاضلاب برای مقابله با بحران کم آبی و پایداری منابع زیرزمینی خبر داد. و گفت: این پروژه ها در شهرهای بجنورد، اسفرین و آشخانه است. با جمع آوری و تصفیه 7.5، 3 و 0.5 میلیون مترمکعب فاضلاب در سال بهره برداری می شود و در شهرک شیروان با ظرفیت 3 میلیون مترمکعب در شرف بهره برداری است.
وی گفت: با توجه به وجود کارخانه های بزرگ پتروشیمی، آهن و فولاد و ذوب، سیمان، آلومینا و سیکل ترکیبی در استان، امکان استفاده از پساب های تصفیه فاضلاب در امور عمده حفاظت و نگهداری محیط زیست، کاهش مصرف وجود دارد. و حفظ منابع آب سطحی و زیرزمینی کمک زیادی کرده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی افزود: فاضلاب موجود و همچنین جمعیت حدود 400 هزار نفری فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری در طرح های جمع آوری و تصفیه فاضلاب برای صنایع مختلف به ویژه صنایع، آبیاری فضای سبز، کشاورزی، و غیره. نیاز به 20 میلیون مترمکعب صنایع در استان در افق برنامه 1404 است.
وی با تاکید بر اینکه وجوه جمع آوری شده از محل فروش پسماندهای تولیدی استان صرف احداث زیرساخت شبکه های جمع آوری فاضلاب شده است، گفت: این امر می تواند نقش موثری در کاهش تنش های اجتماعی در سکونتگاه های جمعیتی شهرستان ها داشته باشد. استان.
نعیمی گفت: شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور راه اندازی و تامین فاضلاب در بورس برق را آغاز کرده است به طوری که در سال 1402 تمامی فاضلاب تولیدی استان ها در این سکو عرضه می شود و قیمت و خریدار در این سکو مشخص می شود. روند. .
وی یکی از اقدامات اساسی انجام شده در وزارت نیرو را طرح کاهش هدر رفت خطوط انتقال و شبکه های توزیع آب عنوان کرد و افزود: بنابراین سرمایه گذاران و متقاضیان مصرف آب (افراد، صنایع، شهرداری ها و …) در طرح های بهسازی و مشارکت در بازسازی شبکه های فرسوده آب شهرها و شهرک ها و بهره برداری از میزان آب صرفه جویی شده در منابع هدر رفته، به صورت مشارکت یا خرید تضمینی که می تواند عنصری کلیدی در مقابله با شرایط بحرانی کم آبی باشد. و کنترل، ثبات و حفظ منابع زیرزمینی.
انتهای پیام
می توانید این مقاله را ویرایش کنید
این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید