به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه ای نمایش، در نوروز ۱۴۰۲ گروهی ۲ اجرا در عمارت نوفل لوشاتو اجرا می کنند.
نمایش «زن و مرد بسیاری» به نویسندگی رسول بانگین و کارگردانی حنیف مظفری پس از اجرای نمایش در پردیس تئاتر شهرزاد، دومین دور اجرا خود را آغاز می کند. این قطعه از 12 تا 28 فروردین ساعت 19:30 در عمارت نوفل لوشاتو اجرا می شود.
بازیگران این نمایش حنیف مظفری، رضا رامش، رسول احمدی، لاله ذوالفقاری، آرزو مجیدی، فاطمه کرابی هستند.
در خلاصه نمایشنامه «چند مرد و چند زن» آمده است: «چند مرد و چند زن» روایت اعتراض و انتظار در برابر زبان کار و جامعه سرمایه داری است! افراد طبقه پایین، متوسط و بالای جامعه که از حقوق خود ناراضی هستند و بی دلیل آنچه را که ندارند از دیگران مطالبه می کنند.
همچنین نمایش «حضور مردم ممنوع» برای اولین بار از 12 فروردین اجرا می شود. این نمایشنامه برداشتی آزاد از رمان «قلعه حیوانات» نوشته جورج اورول با ظاهری کمدی خارق العاده است.
بازیگران نمایش «مردم ممنوع» حنیف مظفری، توفیق حیدری، علی علیایی، علی کریمی، کیارش عسگری، مرتضی رضایی، علی کاظم پور، احسان مقدم هستند.
در خلاصه این نمایش آمده است: حیوانات مزرعه وقتی علم به دست می آورند به حقوق از دست رفته خود پی می برند و اینجاست که اعتراض، اعتصاب و شورش علیه کشاورز شکل می گیرد.
تهیه کننده: مسعود والا، موسیقی: علی حنیفی، دستیار کارگردان: احسان مقدم، مدیر صحنه: نرگس محمدی یار، صدا و صدا: صوفیه امانی، گریم و لباس: یاسمن کیوان مهر، دکور: حمید جهانگیری، روابط عمومی و مدیر اجرایی : آرزو مجیدی، دستیار روابط عمومی: مینا ترکمان، تبلیغات: مریم حاج بابایی، محدث حریری، طراح موشن گرافیک: شایان کیانی، عکس: عسل زنجانی، مشاور رسانه ای: ناصر ارباب، پوستر و بروشور: رامین رستمی و نعیمه نمکی : آوای ترنم، دستیار تولید: ساجد فضلی، ناظر تولید: ترنم والا اشاره می کند.
نمایش «حضور مردم ممنوع» از 12 فروردین تا 12 اردیبهشت 1402 ساعت 21 در عمارت نوفل لوشاتو اجرا می شود.