
روزنامه فرهیختگان نوشت: احزاب اصولگرا معمولا یک سال قبل از انتخابات مجلس تشکیل می شدند و بعد از انتخابات مجلس خبری از فعالیت آنها و جایگاه این احزاب در متن جامعه نیست.
- علیرضا زاکانی سرپرست فعلی شهرداری تهران، زهره الهیان، نماینده مجلس یازدهم، غلامعلی حددادال، معاون سابق چند دوره و… دو روز پیش در همایش تشکیل حزب حضور داشتند. جامعه اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی». زاکانی ضمن یادآوری این جمعیت نوپا و اینکه این جمعیت جدید در مسیر کارآمدی قرار خواهند گرفت، می گوید که پیش از این در احزاب با کارکردهای مبهم و ناکافی مانند «اصحاب انقلاب اسلامی»، «جبهه خلق» نیز حضور داشته است. نیروهای انقلاب اسلامی، «جبهه انقلاب اسلامی»، حماسه های انقلاب اسلامی، «ائتلاف شهرک نشینان اسلامی ایران» و… مشکلات و به قول خود زاکانی «در متن جامعه». “؟
- جالب است بدانید که این احزاب اصولگرا معمولاً یک سال قبل از انتخابات مجلس شورای اسلامی تشکیل شده اند و پس از انتخابات مجلس هیچ خبری از فعالیت و جایگاه این احزاب در متن جامعه نیست. به نظر می رسد چهره های متداول و مکرر مدعی تغییر عملکرد احزاب هر بار با یک حزب جدید هستند، اما پس از رسیدن به هدف خود یعنی کسب آرای مردم برای انتخابات مجلس، احزاب بیشتری وجود نخواهد داشت. . و مهم ترین مشکل این است که هر بار که احزاب جدید ایجاد می شوند، در واقع مهر مرگ احزاب قبلی را که تأسیس کرده اند می زنند. سوال اصلی که در این همه سازوکار تکراری مطرح می شود این است که آیا این مدل سیاست و حضور در میدان قدرت منسوخ نشده است؟ و آیا مردم به این اهداف تصنعی و نمادین این مردان علاقه مند هستند؟
بیشتر بخوانید:
21220
کد خبر 1725670