شکست عملیات اصفهان، صهیونیست ها را در حالت آماده باش قرار داد – اخبار غرب آسیا – اخبار بین الملل تسنیم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، شبکه 12 رژیم صهیونیستی به نقل از منابع این رژیم گزارش داد که نهادهای امنیتی هشدار می دهند که احتمال انتقام گیری ایران در قبال اقدامات انجام شده در اصفهان بسیار زیاد است.

به گفته این رسانه عبری: ایران به احتمال زیاد به اهداف مختلف اسرائیل حمله خواهد کرد.

شبکه تلویزیونی ملی رژیم صهیونیستی (کان) نیز در گزارشی اعتراف کرد که از منظر محافل امنیتی اسرائیل، انجام این اقدام تلافی جویانه اجتناب ناپذیر است، اما آنچه محافل امنیتی را به خود مشغول کرده، زمان انجام این اقدام تلافی جویانه است.

این رسانه صهیونیستی خاطرنشان کرد: نهادهای امنیتی اسرائیل از ترس این اقدام در آماده باش کامل هستند اما نمی دانند ایران با چه ابزاری و از چه مسیری ضربه خواهد زد.

ایتای بلومنتال و جان آهارانوویچ نیز در گزارشی مرتبط در وب سایت کان نوشتند که اسرائیل برای اقدام تلافی جویانه از سوی ایران آماده می شود.

این دو تحلیلگر صهیونیست به گفت و گوی یکی از مقامات ایرانی با الجزیره نقل کردند و به نقل از او نوشتند هرکس با آتش بازی کند اول می سوزد.

کان همچنین به نقل از رسانه های اسرائیلی فاش کرد که دیدی بارنیا، رئیس موساد، به طور ناگهانی در ساعت 22 روز حادثه جلسه کابینه را ترک کرد و دیگر برنگشت و آن هم پس از رفتن او بود که خبر حمله منتشر شد.

این رسانه ملی رژیم صهیونیستی در خبری دیگر اعلام کرد: ارتش تمامی نیروهای خود در شمال (فلسطین اشغالی) را در حالت آماده باش کامل قرار داده و سامانه های دفاعی خود را در حالت آماده باش قرار داده است.

انتهای پیام/*