گروه زندگی: انقلاب اسلامی سال 57 به زنان ایرانی آموخت که دارای عزت هستند و ابزاری برای سودجویی نیستند. امام خمینی (ره) حتی برای زنان بدنام و بدجنس هم پیام داشت و به آنها فهماند که اینها محصول جنسی نیستند. همه آنها احترام و عزت دارند. اینها ابزار برهنگی و شیطنت های مورد تمجید مقامات پهلوی نیست. این حرف ها شعار و کلیشه ای نیست که ریشه در واقعیت داشته باشد. ریشه عقبه و تاریخ ایران در دوران پهلوی که محال است، اگر به وقایع آن سال ها دقت کنید و داستان ها و تاریخچه ها را بخوانید، دیگر مثل مادر شدن این روزها پهلوی برای ایرانیان به دایه نمی خندید. زنان. آیا کسی نیست که به آنها بگوید شما آقایان پهلوی نیستید که با این همه بدبختی و سیاهی تاریخ لکه ننگی بر نام شهرانو گذاشتید؟! با زنان مجروح کشورت چه کردی!
قلعه بدی ساختی و به جای رسیدگی به زنان مجروح، به آنها کارت و مجوز قانونی فحشا و فحشا دادی! شما به جای کمک و گرفتن دست به جان زنان گرفتار و نجات آنها از خطر، افرادی را استخدام کردید و به مردم خود قدرت دادید تا خانه فساد برپا کنند تا این زنان را به باتلاق فحشا بکشانند و خود شما بی نصیب نمانید. یک شانس. . مطمئناً کسی نیست که نام شهرنو و منطقه ای را که پهلوی شروع به ترویج فساد و فحشا در پایتخت کرد، نشنیده باشد. قلعه شهرنو برای خودش مافیای بزرگی بود. مافیایی که توسط قلعه داران، قاچاقچیان بزرگ و سران شهربانی شاه رهبری می شد و دامنه فساد آن به حدی بود که از قلعه نو تا سطح شهر تهران را در بر می گرفت. اگر این چند قصه از شهر و دوران پهلوی را بشنوید، عمق فساد دوران پهلوی جلوی چشمانتان به تصویر کشیده می شود.
*حکومت رهبران شهر برای احزاب ریزال پهلوی
زن برگی یکی از سنت های غالب خاندان پهلوی بود. از دربار گرفته تا مقامات دولتی. حرف ما نیست سوابق به جا مانده از تاریخ گواه این واقعیت است که حاکمان منطقه بدنام شهرنو با بزرگان سیاسی دربار پهلوی همکاسه بودند.
فرمانروایان معروف شهرنو از پری بلانده و مژگان سوخته تا اشرف چهارچشم و… از دوستان نزدیک مقامات عالی کشور بودند و مراودات عجیبی با آنها داشتند. آنها با تشریفات نخست وزیری و وزارت امور خارجه همکاری نزدیک داشتند و مثلاً زنی معروف به پری بلده برای مهمانان خارجی که به دعوت رسمی شاه، نخست وزیر یا وزارت خارجه می آمدند تجمل و فساد ترتیب می داد. و زنان و دخترانی را که تحت کنترل خود داشت به مهمانی های شبانه سران رژیم می فرستاد. البته خدمات روسای بخشداری شهرنو برای دادگاه بی مزد نمی ماند. این زنان قواد از حمایت مقامات عالی کشور و روسای شهربانی وساواک برخوردار بودند. هیچ کس نبود که جلوی آنها را بگیرد و آنها آزاد بودند که هر اشتباهی که فکرش را بکنید انجام دهند.
تصاویر واقعی منطقه شهرنو در زمان پهلوی
*سرویس پهلوی زنان شیطون/مهدکودک بچه های شیطون
هر چه جلوتر می رویم، داستان هایی از خدمات پهلوی به زنان در دوران طاغوت و مثلا احترام و صمیمیت به آنها بیشتر می شود! نمونه آن خدمتی است که یکی از مسئولین برای بانوان انجام داد و گروه از این اقدام تمجید و تمجید کردند. وقتی مهناز افخمی مشاور نخست وزیر در امور زنان می شود، کارستان کاری می کند. زنی که قرار است نماینده زنان ایرانی باشد و برای حل مشکلات چاره اندیشی کند، به جای اینکه مصمم به بستن کانون های فساد و استثمار زنان مربوطه باشد، تصمیم می گیرد باغی از کودکان در جمشید یا قلعه افتتاح کند. محله نو برای نگهداری از فرزندان نامشروع و زیر سن قانونی زنان بداخلاق تا روزی که مادرانشان به بردگی جنسی می پردازند از این کودکان نگهداری شود!
* ماجرای آگهی استخدام زنان بدکار در روزنامه های کثیرالانتشار پهلوی / پهلوی بالاخواه شهرنو
حمایت بی قید و شرط رژیم پهلوی از کانون های فساد پایتخت مانند فاجعه ای تلخ و غم انگیز است و این روزها بازخوانی این روایت های باقی مانده مانند روسیه در اخگر است. کار پهلوی به جایی رسیده بود که بالاخواه رئیس کانون های فساد شد. در دوران پهلوی، سران باند کاملاً در صحنه حضور داشتند، به طوری که در روزنامه های کثیرالانتشار آن زمان تبلیغ می کردند تا دختران جوان را فریب دهند و آنها را به فحشا و منطقه شهرانو سوق دهند.
در دهه 1950، مؤسسه اطلاعات هفته نامه ای به نام «جوان امروز» داشت که محبوبیت زیادی داشت. در سال 56 زن جوانی با دفتر این مجله تماس گرفت و از پشت پرده آگهی هایی که روزانه در صفحه مطالبات یکی از روزنامه ها چاپ می شود گفت و گفت که آگهی دهنده یکی از روسای منطقه شهرانو است و حقه. این است که هر روز روی آگهی ضربه بزند و تلفن چه می دهد و وقتی زنان و دختران جویای کار به جایی که در آگهی نوشته شده می روند نقشه خود را برای فریب دادن آنها انجام می دهد. این دلال محبت معروف به پری بالا و مامورانش آنقدر با این زنان و دختران بازی می کنند که در نهایت با چنین وعده هایی آنها را به دام می اندازند و طعمه را به قلعه جدید می آورند.
* نتیجه گزارش خبرنگار روزنامه خبری باند فساد
خبرنگاران مجله یکی از خودشان را مأمور بازی در نقش طعمه می کنند و از صحت ادعای زن جوانی که با دفتر مجله تماس گرفته بود مبنی بر اینکه نقشه شان خوب پیش می رود، پی ببرند. محمدرضا رفیع زاده و کاویانی; خبرنگار و عکاس خبر از دور نظاره گر هستند و دوربین در دست همکارشان است تا مستنداتشان برای به دام انداختن پری بلند قامت کامل باشد. ماجرا همان ماجرایی بود که زن جوان در دفتر روزنامه گفته بود.
شرح این ماجرا با عکس های مستند چند روز بعد در همین مجله منتشر می شود و مشخص می شود که پری بلنده با این روش و تبلیغات روزنامه تعداد قابل توجهی از زنان و دختران را فریب داده است. انتشار این گزارش در آن زمان، آن هم در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار، احساسات مردم را برانگیخت و عمق فساد و فساد در رژیم شاهنشاهی پهلوی را نشان داد، اما جالب است بدانید که طبق همین گزارش ها، پری بالانده بازداشت نشده است. حتی یک روز
وقتی ماجرای تبلیغات رسانه ای شد و کلافه شد، نه تنها پری بلنده دستگیر نشد که وزارت اطلاعات نشان داد، اما نه برای تشکر از عوامل و خبرنگاران مجله، بلکه برای سرزنش آنها. سپس وزارت اطلاعات از انتشار بیشتر این گزارش جلوگیری کرد. البته کار به همین جا ختم نشد. از دفتر ويژه فراه و اشرف، فرماندهي شهرباني كشور و حتي ساواك با مجله تماس گرفتند و ضمن بد و نادرست سخنراني با كاركنان مجله آنها را تهديد كردند كه اين گزارش هاي روشنگرانه را منتشر نكنند. مبادا با تیریژ قبایی سرداران شهر جدید برخورد کند و کار و تجارت ما هم به هم بخورد.
* زمانی که رئیس اصلی بخشداری شهرنو رئیس هیئت داوری می شود
هر چه بیشتر تاریخ می خوانیم و گوش می دهیم، حرف پهلوی امروز و شعار زندگی آزادشان برای ما بیشتر می شود. این روزها عده ای برای زنان ایرانی که وزارت دادگستری آنها نیز در دهه 1950 برای پرکردن منطقه شهرنو و ترویج فساد و فحشا تلاش می کرد، برای زنان ایرانی پرستاری از مادر شده اند. در آن زمان، در دهه 1950، وزارت دادگستری مراکزی به نام هیئت های داوری برای حل و فصل اختلافات خانوادگی ایجاد کرده بود که در کنار کلانتری ها کار می کردند و شبیه به هیئت حل اختلاف امروزی بودند. اما عملکرد این هیئت های داوری در نوع خود عجیب بوده است. به عنوان مثال، رئیس هیئت داوری کلانتری خیابان جمشید یکی از سردمداران قدیمی منطقه مخوف شهرنو بود. حالا آن قسمت به کنار، ماجرای عزت و احترام پهلوی به زن! در آنجا معلوم می شود که حاکمان منطقه بدنام شهرانو مامورانی در کلانتری ها و هیئت های داوری برای فریب زنانی که مشکلات خانوادگی داشتند داشتند. وظیفه این افراد شناسایی زنانی بود که مشکلات خانوادگی و مالی داشتند. آنها با مراجعه به هیأت داوری این افراد را به طلاق تشویق می کردند و آنها را به حاکمان منطقه شهرانو معرفی می کردند و سرانجام کار آنها در هیئت داوری به فحشا می رسید و قسمت آنها تبدیل به یکی از اتاق های قلعه و بردگی جنسی حاکمان می شد.
* حدیث مفصلی از این مجموعه بخوانید
فاحشه های قلعه شهران در این چهار دیواری پر از فتنه سرنوشت شومی داشتند. دختران و زنانی را که سران و رؤسا به دلیل برده داری جنسی به لطایف الحیلی آورده بودند، پس از یکی دو سال آنقدر از پا درآمده بودند که رؤسا آنها را از کوچه های شهر و در کوچه های محل زندگی روسپی ها تعقیب کردند. ، معتاد و مبتلا به بیماری، رابطه جنسی داشتند، رابطه جنسی داشتند. شهرانو بزرگترین خیانت رژیم پهلوی به زنان ایرانی بوده، هست و خواهد بود و شما می توانید حدیث مفصلی در این باره بخوانید.
انتهای پیام/
می توانید این مقاله را ویرایش کنید
این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید