زاهدان پس از 8 سال سفیدپوش شد + فیلم – اخبار سیستان و بلوچستان – اخبار استان های تسنیم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان ، محسن حیدری به نقل از اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در طول شبانه روز گذشته سطح برف در ایستگاه فرودگاه زاهدان 2 سانتی متر و «خیرآباد بالا» یک سانتی متر بوده است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: از روز جمعه با ورود سامانه بارشی به استان شاهد بارش باران در استان هستیم و این سامانه تا عصر روز شنبه در سراسر استان فعال است. شرایط به ابر، باران، گاهی رگبار، رعد و برق و وزش باد افزایش خواهد یافت.» در نقاط سردتر احتمال بارش برف و مه وجود دارد.

وی ادامه داد: از نظر دمایی به تدریج از شدت یخبندان شبانه کاسته می شود و از یکشنبه دما به ویژه در روز افزایش می یابد. وزش باد بر روی دریا پیش بینی می شود و دریای عرب تا فردا مواج خواهد بود.

حیدری گفت: به مردم توصیه می شود از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و در فعالیت های کوهنوردی احتیاط کنند. همچنین از ماندن و گردش در حاشیه و بستر مسیل ها و رودخانه های فصلی خودداری شود. در این مدت باید در انجام فعالیت های دریایی به ویژه کشتی های سبک و تفریحی احتیاط کرد تا از آسیب های احتمالی کاسته شود.

انتهای پیام/