خبرگزاری مهر – گروه بین الملل: صهیونیست ها در قطر احساس خوبی ندارند. جمله ای که رسانه های صهیونیستی و خبرنگاران آنها با رسیدن مسابقات به دور دوم گروهی بیش از پیش می شنوند. گزارشگر تلویزیون کان اسرائیل در این گزارش می گوید با ما طوری رفتار می شود که انگار جزمی هستیم. در این یادداشت به برخی از واکنش ها می پردازم:
آنها ما را دوست ندارند!
«دور هافمن» گزارشگر یک شبکه تلویزیونی صهیونیستی که برای پوشش خبری جام جهانی به قطر سفر کرده بود، از برخورد بسیار منفی شهروندان قطری نسبت به خود گلایه کرد.
وی در گزارش خود از نحوه برخورد شهروندان قطری با وی پس از اطلاع از تابعیت اسرائیلیاش، گفت: من را از رستوران بیرون کردند، صاحب رستوران به زور گوشی من را گرفت و تمام عکسهایی را که از جام جهانی روی لپتاپم داشتم پاک کرد. کرد، راننده ماشین بعد از فهمیدن اسرائیلی بودنم از بردن من به مقصد امتناع کرد. ما در اینجا در شرایط سختی قرار داریم زیرا تقریباً همه پس از شناخت هویت ما ما را طرد می کنند.
پرچمهای فلسطین در مسابقات و در حاشیه بازیها شکایات صهیونیستها را برانگیخته است تا جایی که شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی به این موضوع اشاره میکند که برای تونسیها، فلسطین از هر چیزی در جهان مهمتر است. جام جهانی . این شبکه اعلام کرد تیم ملی فوتبال تونس در دومین دیدار خود به مصاف استرالیا رفت اما با این وجود هواداران این تیم به مشکل دیگری مشغول هستند. در این گزارش آمده است که هواداران زیادی از تیم تونس در تظاهرات حمایت از ملت فلسطین شرکت می کنند و در این بازی ها پیام های حمایتی از ملت فلسطین می دهند و نوشته هایی در این زمینه می آورند.«آزادی برای فلسطین» در استادیوم، زیرا برخی از آنها این مسابقات را فرصتی مناسب برای بیان وقایع فلسطین به جهانیان می دانند.
پیش بینی کانال 12 دور از انتظار نبود، عکس پرچم بزرگ هواداران تونس را مشاهده می کنید:
روزنامه نگاران صهیونیست پس از بازی ایران و ولز حتی سعی کردند گزارشی برای ایران اینترنشنال پخش کنند که البته به دلیل هوشیاری بخشی از تماشاگران و شناخت آنها برای گزارش شرمندگی خود حاضر شدند.
معاریو در گزارشی که تصاویر پس از بازی ایران و ولز را نشان میدهد، مینویسد: “آیا واقعا روزنامهنگاران اسرائیلی در دوحه مورد آزار و اذیت قرار میگیرند یا غرغر میکنند و سعی میکنند خبرساز شوند؟ ویدئوهای منتشر شده در شبکههای اجتماعی در شبکههای اجتماعی که در آن تماشاگران جام جهانی حرکت میکنند یا به چالش میکشند. روزنامه نگاران صهیونیست باید واکنش نشان دهند اول اینکه خود خبرنگاران صهیونیست دلیل این کلیشه ها را می دانند و می گویند که برخی از آنها مانند اوحد حمو به هر قیمتی به دنبال دیده شدن هستند اما او همچنین اذعان دارد که وضعیت برای مردم نگران کننده تر و خطرناک تر است. صهيونيستها را تشويق ميكنند.
اوحد حمو یکی از معروف ترین روزنامه نگاران صهیونیست حاضر در جام جهانی است که توسط خود صهیونیست ها مطیع و مورد تمسخر قرار گرفت. او در گزارشی اعتراف می کند که اگرچه ما با 4 کشور عربی توافقنامه عادی سازی امضا کرده ایم، اما اکثریت مردم اینجا ما را دوست ندارند.
کلیپ های متعددی منتشر شده است که نشان می دهد تماشاگران عرب و غیر عرب در جام جهانی قطر وقتی متوجه می شوند که یک روزنامه نگار صهیونیست است، بلافاصله رفتار خود را تغییر می دهند. کلیپ زیر توسط یک روزنامه نگار صهیونیست منتشر شده است که در بازی های مختلف بازنشر رفتار دیگران را در لحظه ای که متوجه می شوند “اسرائیلی” هستند، بازنشر می کند.
رژیم صهیونیستی همچنان مورد منفور کشورهای عربی است
اکثر نظرسنجی ها در جهان عرب نشان می دهد که صهیونیست ها منفور یا حداقل منفور هستند.
بر اساس نظرسنجی انجام شده در مارس 2022 توسط مؤسسه آمریکایی واشنگتن، نظرات مردم کشورهای مختلف در مورد توافقنامه ابراهیم (صلح بین تل آویو و کشورهای عربی) شمارش شده است که در جدول بالا مشاهده می کنید.
یکی از نکات قابل توجه این نظرسنجی، موافقت کامل درصد کمی از جامعه عرب است. در امارات متحده عربی 9 درصد و در عربستان سعودی تنها 10 درصد به طور کامل با این توافق موافق هستند. تعداد پاسخ دهندگان به گزینه تا حدودی موافق در نواسان بین 15 تا 8 درصد بود. البته به استثنای لبنانی ها تنها 6 درصد تا حدودی موافق هستند.
نکته دیگر نتایج نظرسنجی موسسه واشنگتن درصد بالا و قابل توجهی از افرادی است که گزینه «کاملاً مخالف» را انتخاب کرده اند.
به استثنای اماراتی ها که 36 درصد تا حدودی مخالف و 35 درصد کاملاً مخالف (71 درصد کاملاً مخالف) انتخاب کردند، در سایر کشورها اولین گزینه در میان گزینه ها مخالفت کامل با توافقنامه صلح با تل آویو بود.
بحرینی ها که طرف توافق هستند، 38 درصد کاملاً مخالف و 38 درصد تا حدودی مخالف هستند (در مجموع 76 درصد مخالف). در همین حال، تنها 7 درصد کاملا موافق و 13 درصد تا حدودی موافق هستند (در مجموع 20 درصد موافق)
مصری هایی که سال ها مسیر عادی سازی را با توافق کمپ دیوید دنبال کردند، 47 درصد رای قاطعانه رای مخالف (بالاترین رای بعد از لبنانی ها) و 37 درصد را به جای مخالف دادند. (در مجموع 84 درصد مخالف بودند). در حالی که موافقان کمتر از 15 درصد هستند.
اردنی ها که احساس می کنند خارج از معادله هستند و از رویدادهای اخیر ناراضی هستند، در مجموع 84 درصد مخالف این معامله هستند. 81 درصد کویتی ها و 75 درصد سعودی ها مخالف این توافق بودند.
اما نکته جالب رای بالا و گسترده لبنانی هاست که 86 درصد آنها به شدت مخالف هستند. و درصد مخالفان تا حدودی به 22 درصد کاهش یافته است. نکته جالب این است که نرخ کل مخالفان لبنان در نوامبر 2020 44 درصد بوده است.
شاید بتوان متن محرمانه روزنامه نگار صهیونیستی ششنیک را که در صفحه توئیتر وی منتشر شد، روشن ترین و جامع ترین بازتاب آنچه بر روزنامه نگاران و بینندگان اشغالگران گذشت، دانست.
او نوشت: «همیشه فکر میکردم مشکل از دولتهاست. اما در قطر متوجه شدم که مردم در خیابان ها چقدر از ما متنفرند. چه بد می خواهند ما را از روی زمین محو کنند. اسرائیل نفرت است. با شدت به آنها الهام می دهد. این یک جام جهانی بزرگ است، درست است، اما ما خیلی بد اینجا را ترک خواهیم کرد. ما اینجا در کنار ایرانی ها، لبنانی ها، قطری ها، سوری ها قدم می زنیم. و همه با عصبانیت به ما نگاه می کنند. فقط سعودی ها کمی متفاوت به نظر می رسند و گاهی به من لبخند می زنند. ما تصمیم گرفتیم اینجا وانمود کنیم که اکوادوری هستیم. بعد از بازی با برزیل بدترین تجربه را داشتیم. می خواستیم با هواداران برزیلی عکس بگیریم، اما مسلمانان مدام می آمدند و پرچم فلسطین را کنار ما بالا می بردند. آنها این کار را کردند و تصویر را خراب کردند. به عنوان یک اسرائیلی لیبرال، همیشه فکر می کردم مشکل ما با اعراب و مسلمانان با دولت هایشان است. اما من اینجا مست شدم. من متوجه شدم که مسلمانان چقدر از ما متنفرند و این ربطی به دولت ها ندارد. اگر یاد نگیریم از خود دفاع کنیم، آینده تاریک خواهد بود.
ناگفته نماند اگرچه این روزنامه نگار صهیونیست سعی داشت نشان دهد که سعودی ها تصور متفاوتی از خود دارند، اما کلیپ های زیادی از واکنش شدید مردم عربستان منتشر شد.
ما در اینجا در شرایط سختی قرار داریم، زیرا تقریباً همه پس از شناخت هویت ما، ما را طرد می کنند.» این دقیق ترین اعتراف روزنامه نگار صهیونیست درباره نگرش مردم عرب نسبت به صهیونیست ها است. صهیونیستها در دهه گذشته با دیپلماسی عمومی و رسانهای برای کسب اعتبار در جامعه عرب و منطقه تلاش کردهاند، اما خارج از قراردادهای دیپلماتیک، واقعیت دیگری میبینند و شگفتزده شدهاند.