برج فناوری فارس امسال به بهره برداری می رسد

به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز، امين ذوالقدر در نشست خبري به مناسبت بيستمين سالگرد تاسيس پارك علم و فناوري با اشاره به راه اندازي پارك علم و فناوري در استان از فارس در محل پارك علم و فناوري استان اظهار داشت: پایان شهریور در سال 2001 این پارک را یکی از قدیمی ترین پارک های کشور اعلام کرد. و در 20 سال گذشته که از تشکیل این مجموعه می گذرد، بیش از 1300 شرکت در این پارک حمایت مالی شده اند.

رئیس پارک علم و فناوری فارس با اشاره به اینکه افراد شاغل در این شرکت ها فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند و بر اساس روال دیرینه، شرکت ها را در رده شرکت های پیش رشد یا سه دسته قرار داده ایم، افزود: شرکت‌های رشد شرکت‌هایی هستند که ایده‌های نوآورانه‌ای دارند که قابل تجاری‌سازی است، اما هنوز ساختار شرکتی ندارند. افراد فعال در این مشاغل به عنوان بخشی از یک دوره قبل از رشد در پارک پذیرفته می شوند و آموزش های لازم را می بینند و یک طرح تجاری تهیه می کنند.

ذوالقدر ادامه داد: این افراد می توانند پس از یک دوره 6 ماهه وارد دوره مرکز رشد شوند، البته ساختار شرکت باید در دوره مرکز رشد شکل بگیرد، در واقع شرکت باید ثبت شده باشد و حداقل 2 کارمند تمام وقت داشته باشد. .

رئیس پارک علم و فناوری استان فارس اضافه کرد: البته همه شرکت ها نیازی به گذراندن این دوره ندارند، اما ساختار یک شرکت از قبل می تواند شکل بگیرد.

وی برخی از شرایط راه اندازی مشاغل در پارک را برشمرد و گفت: مشاغلی که بدون گذراندن دوره پیش رشد در پارک راه اندازی می شوند باید سالانه یک میلیارد تومان درآمد داشته باشند یا تعداد معینی شاغل بیمه شده داشته باشند. .

ذوالقدر ضمن قدردانی از تمامی کسانی که برای توسعه زیرساخت های پارک علم و فناوری فارس تلاش کرده اند، برج فناوری این مجموعه را از جمله مصوبات سفر رئیس جمهور برشمرد و گفت: برای ساخت این مجموعه 20 میلیارد تومان پیش بینی شده است. پروژه ای که 10 میلیارد تومان آن توسط سازمان برنامه و بودجه و 10 میلیارد دیگر توسط وزارت نفت پذیرفته شده و تاکنون 60 درصد آن محقق شده است.

رئیس پارک علم و فناوری استان فارس گفت: با احراز اعتبارات مصوب، این پروژه تا دهه فجر امسال آماده بهره برداری می شود و با افتتاح این برج فناوری، امکان استقرار 70 دستگاه فراهم می شود. شرکت های دانش بنیان

وی در ادامه جایگاه پارک علم و فناوری فارس در کشور را برجسته کرد و گفت: پارک علم و فناوری فارس از نظر زیرساخت ها و تخصیص زمین از اصفهان و تهران عقب تر است اما در سایر ابعاد از جمله تیم های جدید و استارت آپ ها در حوزه های مختلف، فارس. پارک از موقعیت خوبی برخوردار است و یکی از سه پارک برتر کشور است.

رئیس پارک علم و فناوری استان فارس گفت: پارک علم و فناوری استان فارس می توان گفت پس از تهران و اصفهان مشترک با خراسان رضوی رتبه سوم کشور را دارد.

ذوالقدر همچنین با بیان اینکه ارزیابی، قضاوت و پیگیری ایده های پارک به صورت مستمر ادامه دارد، تصریح کرد: این پارک سعی در توسعه بخش های مختلف اکوسیستم فناوری داشته و در این راستا با دستگاه های اجرایی استان تعامل داشته است. .

وی با تاکید بر اینکه شرکت های نوپا در برخی از کشورهای اروپایی بخش بزرگی از اقتصاد کشور را پوشش می دهند، به فعالیت 7 هزار شرکت دانش بنیان در کشور اشاره کرد و افزود: با احتساب کل شرکت های فناور، این تعداد به 17 هزار شرکت می رسد. طبیعی است که تاثیر کمتری بر اقتصاد کشور داشته باشند.

ذوالقدر افزایش کسب و کارهای دانش بنیان را امری زمان بر دانست که باید از دانشگاه آغاز شود و گفت: یکی از مواردی که در پارک فارس اجرا شد و مورد تایید وزارت علوم قرار گرفت، طرح همیار فناوری بود که با هدف انجام شد. حضور و استخدام دانشجویان در شرکت ها.

رئیس پارک علم و فناوری استان فارس گفت: در حال حاضر بیش از 2 هزار دانش آموز از سراسر کشور در قالب طرح همیار فناوری مشغول به کار هستند. کسب و کارهای دانش بنیان را نیز ایجاد کردند و از این طریق باعث رشد اقتصادی کشور شوند.

انتهای پیام




این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید