کدام محصول بیشترین افزایش قیمت را در خرداد داشته است / میانگین قیمت مواد غذایی در مناطق شهری

به گزارش خبرگزاری فارس، میانگین قیمت برخی محصولات غذایی در مناطق شهری کشور توسط مرکز آمار ایران در خرداد 1401 منتشر شد.

در گروه گوشت‌های قرمز و سفید و فرآورده‌های آن: گروه، اقلام مرغ ماشینی با 32.5 درصد، گوشت گاو یا گوساله با 16.0 درصد و گوشت گوسفند با 7.4 درصد بیشترین افزایش قیمت را به خود اختصاص داده‌اند. ماه گذشته.

در خرداد 1401 میانگین تغییرات قیمت برخی از محصولات غذایی گروه‌های غذایی مختلف در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه اقلام «ماکارونی» با 56.1 درصد، «آب نبات خشک» با 27.6 درصد و «سوپ» با 25.5 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

گوشت قرمز و سفید و فرآورده های آن:

در این گروه اقلام «مرغ ماشینی» با 32.5 درصد، «گوساله یا گوساله» با 16.0 درصد و «گوشت گوسفند» با 7.4 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «روغن نباتی جامد» با 247.2 درصد، «روغن مایع» با 233.8 درصد و «پنیر پاستوریزه ایرانی» با 55.7 درصد بوده است.

میوه ها و مغزها:

در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «خربزه» با 31.1 درصد و «هلو» با 22.7 درصد است. همچنین در این گروه بیشترین افت قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «هندوانه» با 2.4- درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «هویج» با 28.5 درصد، «بادمجان» با 13.8 درصد و «سیب زمینی» با 13.5 درصد بوده است.

شکر، نوشیدنی ها و سایر غذاها:

در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سس مایونز با 27.7 درصد و شکر با 18.9 درصد است.

برای مشاهده جزئیات به فایل پیوست مراجعه کنید مرکز آمار ایران مرکز آمار ایران + مراجعه کنید.

انتهای پیام/




این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید