به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا محمد حسینی تختی در تشریح فرصت های سرمایه گذاری در بنادر شرق هرمزگان گفت: ارائه ظرفیت ها و فرصت های سرمایه گذاری، شناسایی و معرفی عوامل موثر بر سرمایه گذاری در گردشگری در بنادر مسافری از جمله بنادر شهید حقانی و هرمز که نقش آفرینی می کنند. نقش تعیین کننده ای در این زمینه تامین مالی توسعه صنعت گردشگری، تبادل دانش تخصصی و بررسی راهکارهای جدید جذب صنعت گردشگری با توجه به جابجایی بیش از 3 میلیون مسافر و گردشگر از طریق این بنادر. از جمله فعالیت های کلیدی این بخش ها هستند.
وی با بیان اینکه سواحل مکران به لحاظ موقعیت جغرافیایی و استراتژیک در پذیرش و جذب بازارهای بین المللی به عنوان توسعه و رشد اقتصاد دریایی نقشی کلیدی و تعیین کننده دارد، گفت: بندر جاسک از نظر احداث کوه مبارک نفت. ترمینال و لزوم بهره برداری از نفتکش ها و پشتیبانی و ارائه خدمات فنی به شناورهای سبک و سنگین از جایگاه ویژه ای در قلب سواحل مکران برخوردار است و مشارکت بخش های دولتی و خصوصی در این منطقه می تواند نقش مهمی در اعتلای این بندر داشته باشد. به عنوان یک بندر کوچک و یک اقتصاد پویا.
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان در خصوص ظرفیت های سرمایه گذاری در بندر تیاب نیز گفت: این بندر یکی از بنادر کوچک پربازده است که ساخت و تعمیر اسکله های آن از سال گذشته آغاز شده و هم اکنون مراحل خود را طی می کند.
وی افزود: با توجه به فراهم بودن زیرساختها برای احداث انبارها و جهش در طرحهای توسعه، زمینههای مناسبی برای واگذاری این بندر به سرمایهگذار با قراردادهایی مانند BOT وجود دارد.
محمد حسینی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: بندر سیریک که ساخت اسکله چند منظوره و پل آن در حال تکمیل و بهره برداری است با عملکرد بالغ بر 22 هزار تن در سال 1400 فرصت مناسبی برای تخلیه دارد. سنگ معدن به جزایر دیگر. .
به گفته وی، خور آذینی در شهرستان سیریک و خور تیاب میناب از دیگر مناطق بکر گردشگری در حاشیه مکران هستند که با توجه به اکوسیستم خود نیازمند توسعه و اجرای طرح های مطالعاتی ویژه توسط بخش دولتی و خصوصی هستند.